040-2030329
i-Colors 24-7

Een kras op het portier? Een parkeerdeukje? Een beschadigde velg of bumper? Een scheur in de bekleding? i-Colors is dé specialist in het herstel van kleine carrosserie- en interieurschades. We laten elke auto weer schitteren!

Onze mobiele schadeservice is 24/7 on the road

De kracht van i-Colors? Dat is snelheid, vakmanschap én onze flexibele mobiele service. Onze schadespecialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week onderweg. Wij repareren bij u op locatie! Vele autodealers, bedrijven en particulieren hebben onze mobiele schadeservice ontdekt. We zijn gespecialiseerd in het ‘showroomklaar’ maken van nieuwe auto’s en inruilauto’s met kleine beschadigingen. Snelle en voordelige reparaties van lakschades, kleine deukjes, velg- en bumperkrassen en interieurschades zijn onze specialismen!

i-Colors-bus
Vakkundig én voordelig

Vakkundig én voordelig

Kiest u voor i-Colors? Dan kiest u voor eersteklas vakmensen die bijzondere technieken zoals spotrepair en uitdeuken zonder spuiten tot in de puntjes beheersen. De meeste kleine beschadigingen kunnen wij ‘onzichtbaar’ repareren. De herstelkosten zijn bij i-Colors veel lager dan bij het traditionele schadeherstelbedrijf. Het geheim? Onze specialisten behandelen alleen de beschadigde kras of deuk zélf. We sparen de originele lak en u betaalt geen dure overspuitkosten.

We doen meer dan auto’s alleen! Ook andere kleine schades kunt u door ons laten herstellen. Voorbeelden? Boten, vliegtuigen, vensterbanken, kozijnen, deuren, wanden, kantoorbalies, kantoormeubilair. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!