040-2030329
Uitdeuken na behandeling

Uitdeuken zonder spuiten

Openslaande portieren, een verdwaalde steen, een omgevallen fiets of een hagelbui kunnen het imago van uw auto een lelijke ‘deuk’ bezorgen.

Een deuk in uw auto! Nachtmerries over torenhoge reparatienota’s? Kopzorgen over de inruilwaarde van uw wagen? Geen probleem bij i-Colors. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van kleine deuken, op een zo voordelig mogelijke wijze!

Uitdeuken zonder spuiten is toepasbaar als er sprake is van een deuk in uw auto zonder lakschade. U bent bijvoorbeeld tegen een paaltje gereden en er zit een kleine deuk in uw voertuig.

In onze werkplaats repareren wij dit op een voudige wijze voor uw zonder dat daar enig spuitwerk aan te pas komt. Uitdeuken zonder spuiten is een specialiteit van ons en wij garanderen dan ook het gewenste resultaat.

Hoe werkt het?

Uitdeuken zonder spuiten is een revolutionaire techniek. Met behulp van speciale tools wrijven, trekken en duwen we de deuk uit de carrosserie, zonder dat de lak beschadigt. Overspuiten is dus niet nodig! De herstelfactuur is daarom opvallend lager dan bij het traditionele schadeherstelbedrijf.

Dus denk volgende keer bij een klein deukje aan deze techniek. Wij zijn gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten.Neem gerust contact op voor meer informatie.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten:

  • Opvallend goedkoper (geen overspuitkosten)
  • Snelle reparatie (binnen 2 uur klaar)
  • Perfect eindresultaat (de lak blijft intact)
  • Zeer geschikt voor kleine deuken en deukjes door hagelstenen