040-2030329

Eén aanspreekpunt voor dringende lakschades

Dringend op zoek naar een lakschadespecialist?

i-Colors Network neemt u die zorg snel uit handen. Wij coördineren schademeldingen in binnen- én buitenland, en sturen snel de juiste specialist op pad. Eén telefoontje en alles wordt geregeld.

i-Colors Network is dé coördinerende schakel in een uitgebreid netwerk van landelijk erkende kleinschadespecialisten. Bij schademeldingen bemiddelen wij tussen opdrachtgevers en herstelspecialisten.

Coördinatie van schademeldingen

Dagelijks coördineren wij vele mobiele herstelwerkzaamheden in opdracht van o.a. autodealers, leasemaatschappijen, transportbedrijven, importeurs, bouwondernemingen en andere bedrijven. Dankzij ons enorme netwerk zijn de juiste specialisten altijd snel ter plaatse. In binnen- én buitenland!

Van auto tot gebouw

i-Colors Network helpt u razendsnel aan een erkende specialist voor het repareren van lakschades, kleine deuken en kunststof- en leerbeschadigingen. En het gaat niet alleen om auto’s. Ook bij kleine schades aan o.a. boten, vliegtuigen, gebouwen, vensterbanken, kozijnen, deuren, wanden, kantoorbalies en kantoormeubilair helpt i-Colors Network u op weg.

Profiteer van de voordelen van i-Colors Network

Neem contact op met

Thea Schellens
Tel. 040-2030329

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht