040-2030329

Welkom bij i-Colors

i-Colors is een mobiel kleinschadecentrum van en door échte automensen. Hier werken vakmensen, liefhebbers en perfectionisten!

Krassen of deukjes?

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van lakschades, kleine deukjes, steenslagputjes, bumperkrassen en andere autonachtmerries. Er zijn drie verschillen met het klassieke schadeherstelbedrijf: de techniek, de factuur en onze mobiele service. Wij repareren bij u op locatie.

Ons bedrijf

Oprichter Gerard Schellens, jarenlang zelf autodealer, maakt eind jaren ’90 kennis met baanbrekende technieken zoals spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Deze in Amerika en Canada ontwikkelde technieken vormen prijstechnisch en kwalitatief interessante alternatieven voor het traditionele schadeherstel. In 2000 start Gerard met een nieuw, mobiel kleinschadecentrum. Vanuit vestigingsplaats Valkenswaard doorkruisen onze specialisten stad en land. Ruim 20 jaar later maken steeds meer autodealers, transportbedrijven, particulieren en andere autoschadeherstelbedrijven gebruik van onze diensten. Onze formule? Een snelle mobiele service, puur vakmanschap en scherpe tarieven.

Reparatie op locatie?

Geen probleem bij i-Colors. Mobiele schadeservice is ons specialisme. Dankzij het i-Colors Network staat een specialist binnen 24 uur bij u voor de deur!

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht